Veel Gestelde Vragen

V: Wat is de ”FreakScore”?


A: FreakScore is een indexering van alle verzamelde professionele en gebruikersbeoordelingen Professionele beoordelingen wegen hierin zwaarder dan gebruikersbeoordelingen. Oudere producten en beoordelingen wegen minder, afhankelijk van de levensduur van het product. Deskundigen zijn belangrijker voor de FreakScore. Een FreakScore van boven de 8 is fantastisch en maar weinig producten krijgen een FreakScore van boven de 9.


V: What is de “Buzz Index”?


A: De Buzz Index geeft aan hoeveel er over een product wordt gesproken in forums, blogs, recensies en zoekopdrachten. Het is een schaal van 1 tot 5, waarbij 5 de hoogste "Buzz" weergeeft die een produkt kan hebben bij TestFreaks.


V: Wat is “Activiteit”?


A: Activiteit geeft aan hoe populair het product is op TestFreaks. Het is een schaal van 1 tot 5; 5 staat voor het hoogste activiteitsniveau.


V: Wat zijn “Freak Waarderingen”?


A: Freak Waarderingen zijn waarderingen gebaseerd op alle beoordelingen (gebruiker en professioneel), ze worden gewaardeerd met een getal tussen de 1 en de 10.


V: Van welke bronnen voor beoordeling maakt TestFreaks gebruik?


A: Zoveel mogelijk bronnen die relevante informatie hebben. Elke site wordt handmatig gecontroleerd door onze bekwame medewerkers. Als je het gevoel hebt dat we bronnen missen, laat ons dit dan alsjeblieft weten via info ( @ ) testfreaks . com