Logitech Wireless Mouse M345
8.8 op 10

Logitech Wireless Mouse M345

Beste Prijs: € 30

Beoordelingen voor Logitech Wireless Mouse M345

Je ziet 1-10 van 242
Algemeen 8
8.0

Fijne muis

Postbus125, Bol
3 mei 2012
  • Samenvatting: Muis "loopt"erg soepel. Ook de kliktoetsen vergen nauwelijk kracht. Muis is niet te grrot en ligt prettig in de hand.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goed in de hand

Nop58, Bol
30 april 2012
Algemeen 8
8.0

Prima!

Bianca81, Bol
30 maart 2012
  • Samenvatting: Prima muis, ligt goed in de hand. De bovenkant is glanzend, had ik liever mat gezien ivm vingerafdrukken. Verder een absolute aanrader.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Spitzen Mäuschen

RS-Simulatoren Vertriebs- und Handelsges. mbH, Amazon
31 juli 2015
Algemeen 6
6.0

Il mouse di tutti i giorni

Shiningsun, Ciao
19 juli 2015
  • Samenvatting: Il mouse che utilizzo quando sono al PC è proprio questo modello che mi è sembrato molto adatto a ciò che devo fare io con il PC.
  • Voordelen: Molto semplice nelle funzioni ma ottimo, grandioso prezzo .
  • Nadelen: La vernice della plastica si scolorisce presto .
  • Lees Volledige Beoordeling Translate to Nederlands
Algemeen 6
6.0

Gute Maus!

X., Amazon
20 februari 2015
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 8
8.0

La souris qui en a dans le coffre !

orchidia, Ciao
15 januari 2015
  • Samenvatting: Il y a quelques jours, j'ai eu la désagréable surprise de constater que mon pavé tactile ne fonctionnait plus.
  • Voordelen: Très efficace, robuste, design très sympa
  • Nadelen: Petit gabarit
  • Lees Volledige Beoordeling Translate to Nederlands
Algemeen 10
10

gut

Diana Duckhorn, Amazon
7 januari 2015
Algemeen 10
10

Toimii!

tyytyväinenqqqq, Gigantti
29 oktober 2014
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Гостевой Гость, Yandex
20 oktober 2014
  • Bron: Отличный вариант в плане удобства работы. Как минус-непонятка: после того, как села батарейка, при замене на новую перестала работать.
  • Voordelen: Очень удобная в использовании, приятный дизайн и фактура
  • Lees Volledige Beoordeling Translate to Nederlands
Volgende pagina >>