Braun 7181
8.4 op 10

Braun 7181

Beste Prijs: € 91

Beoordelingen voor Braun 7181

Je ziet 1-10 van 195
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 8
8.0

Ideaal voor langdurig gladde benen

schreef, Wehkamp
1 augustus 2014
  • Bron: De eerste 2 keer gebruiken is een beetje pijnlijk, maar daarna niet meer. Echt super! Nu gladde benen tot wel 3 weken!
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

heel makkelijk

schreef, Wehkamp
29 april 2014
Algemeen 6
6.0
Waar voor je geld 6
6.0
Gebruiksgemak 6
6.0

ontharen zonder pijn?

schreef, Wehkamp
22 januari 2014
  • Bron: Dat was mijn grootste motivatie om de Silk epil te willen gebruiken, die ook onder de douche en in bad gebruikt kan worden.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 8
8.0

epileren niet pijnlijk!

schreef, Wehkamp
22 januari 2014
  • Bron: Ik ben begonnen om het onder water te proberen, dit leek mij wat minder pijnlijk; maar je voelt bijna niks van.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 8
8.0

Fijne epilator!

schreef, Wehkamp
17 januari 2014
  • Bron: Wat een fijne epilator! Hij pakt zelfs hele korte haartjes en is gemakkelijk in gebruik. Erg fijn dat er een kop bij zit voor de gevoeligere delen van...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Mooie epilator

Anoniem, Media Markt
6 december 2013
  • Samenvatting: Sinds een paar weken heb ik deze epilator in gebruik via het ambassadeursschap van Lekker in het Leven.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Mooie epilator

Anoniem, mediamarkt.nl
6 december 2013
  • Samenvatting: Sinds een paar weken heb ik deze epilator in gebruik via het ambassadeursschap van Lekker in het Leven.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Waar voor je geld 6
6.0
Gebruiksgemak 10
10

Aanraden voor vrouwen die niet van scheren houden

schreef, Wehkamp
25 november 2013
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 10
10

Snel en gemakkelijk ontharen

schreef, Wehkamp
22 november 2013
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 10
10

Een prima apparaat voor de eerste keer ...

schreef, Wehkamp
12 november 2013
  • Bron: Ik heb voor het eerst geëpileerd met dit apparaat en het is me absoluut goed bevallen. De eerste keer ben ik begonnen met een klein gebied en ik heb...
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>