Braun-7181.33308052
8.9 op 10

Braun 7181

Beste Prijs: € 91

Beoordelingen voor Braun 7181

Je ziet 1-10 van 153
Algemeen 8
8.0

Mooie epilator

Anoniem, mediamarkt.nl
6 december 2013
  • Samenvatting: Sinds een paar weken heb ik deze epilator in gebruik via het ambassadeursschap van Lekker in het Leven.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Mooie epilator

Anoniem, Media Markt
6 december 2013
  • Samenvatting: Sinds een paar weken heb ik deze epilator in gebruik via het ambassadeursschap van Lekker in het Leven.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

zeer goed product

Anoniem, mediamarkt.nl
6 juli 2013
  • Samenvatting: "Wauw wat een mooie epilator" was mijn eerste gedachte toen ik hem binnenkreeg. Ik heb de braun silk epil 7 nu 3 weken in bezit en ben super tevreden.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

zeer goed product

Anoniem, Media Markt
6 juli 2013
  • Samenvatting: "Wauw wat een mooie epilator" was mijn eerste gedachte toen ik hem binnenkreeg. Ik heb de braun silk epil 7 nu 3 weken in bezit en ben super tevreden.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prachtige epilator, prachtig resultaat.

Anoniem, mediamarkt.nl
24 mei 2013
  • Samenvatting: Deze epilator is erg fijn. Behalve dat het er erg mooi uitziet, werkt het ook erg goed. Het ligt ook erg fijn in de hand.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prachtige epilator, prachtig resultaat.

Anoniem, Media Markt
24 mei 2013
  • Samenvatting: Deze epilator is erg fijn. Behalve dat het er erg mooi uitziet, werkt het ook erg goed. Het ligt ook erg fijn in de hand.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Braun Epilator Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Ulrike Vanwalleghem, artencraft.be
28 november 2012
  • Bron: Dit toestel heb ik nu een maand. In het begin was ik een beetje bang om het voor het eerst te doen, ik verwachtte namelijk dat ik veel pijn ging...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Braun Epilator Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Stefie Vanleeuwen, artencraft.be
28 november 2012
  • Bron: Graag deel ik jullie mijn eigen mening, ervaring, plus en minpuntjes mee van de Braun Silk. Ik ben alvast overtuigd! Nu jij nog.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Braun Epilator Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Melissa Berrevoets, artencraft.be
28 november 2012
  • Bron: Ik ben één van de gelukkigen die de Braun Silk-épil 7 heeft mogen (mag) testen via Zin in meer.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Amina, besteproduct.nl
31 oktober 2012
Volgende pagina >>