Braun 7181
8.0 op 10

Braun 7181

Beoordelingen voor Braun 7181

Je ziet 1-10 van 187
Algemeen 8
8.0

Mooie epilator

Anoniem, mediamarkt.nl
6 december 2013
  • Samenvatting: Sinds een paar weken heb ik deze epilator in gebruik via het ambassadeursschap van Lekker in het Leven.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

zeer goed product

Anoniem, mediamarkt.nl
6 juli 2013
  • Samenvatting: "Wauw wat een mooie epilator" was mijn eerste gedachte toen ik hem binnenkreeg. Ik heb de braun silk epil 7 nu 3 weken in bezit en ben super tevreden.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Amina, besteproduct.nl
15 juni 2013
Algemeen 10
10

Braun Epilator Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Ulrike Vanwalleghem, artencraft.be
5 juni 2013
  • Bron: Dit toestel heb ik nu een maand. In het begin was ik een beetje bang om het voor het eerst te doen, ik verwachtte namelijk dat ik veel pijn ging...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Braun Epilator Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Stefie Vanleeuwen, artencraft.be
4 juni 2013
  • Bron: Graag deel ik jullie mijn eigen mening, ervaring, plus en minpuntjes mee van de Braun Silk. Ik ben alvast overtuigd! Nu jij nog.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Braun Epilator Silk-epil 7 7181 Wet & Dry

Melissa Berrevoets, artencraft.be
2 juni 2013
  • Bron: Ik ben één van de gelukkigen die de Braun Silk-épil 7 heeft mogen (mag) testen via Zin in meer.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prachtige epilator, prachtig resultaat.

Anoniem, mediamarkt.nl
24 mei 2013
  • Samenvatting: Deze epilator is erg fijn. Behalve dat het er erg mooi uitziet, werkt het ook erg goed. Het ligt ook erg fijn in de hand.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

Gebruikersbeoordeling

I_WendY_I, besteproduct.nl
22 mei 2013
  • Bron: Eerste keer niet echt een goed resultaat. oplaadkabel blijft niet goed in apparaat hangen tijdens opladen.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0
Gebruiksgemak 9
9.0

Braun Silk epil 7 7181 Wet & Dry Epilator

anonieme bezoeker, Vergelijk
27 november 2011
  • Bron: Ik gebruikte al langer een epileerapparaat van braun, maar een heel oud model. Uiteindelijk besloten om een nieuwe te kopen, en nog geen seconde spijt...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

Sehr bescheidener Akku

Patrick Peßl, Amazon
13 oktober 2015
Volgende pagina >>