Apple-wireless-keyboard.747582
7.5 op 10

Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless Keyboard Het allereerste Apple Wireless Ke Lees Meer

Beste Prijs: € 67

Beoordelingen voor Apple Wireless Keyboard

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 9
9.0

Gebruikersbeoordeling

Lisette, computerstore.nl
1 weken geleden
  • Samenvatting: Nu een aantal weken in het bezit van een Apple wireless keyboard. Ik ben er erg tevreden over. Het toetsenbord werkte vrijwel meteen.
  • Voordelen: Werkt snel, Licht, Betrouwbaar, Design
  • Nadelen: Prijs
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

VDK L., computerstore.nl
2 weken geleden
  • Samenvatting: Nadat mijn laptop de geest gegeven had, had ik de keuze, ofwel een nieuwe ofwel een desktop.
  • Voordelen: Grootte v/d computer, Design, Gebruiksgemak, Nuttige programma's standaard aanwezig
  • Nadelen: ?
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Kevin, computerstore.nl
22 augustus 2014
  • Samenvatting: Uit de doos en opgezet binnen de 3 minuten. Voelt zeer prettig aan en is licht en compact. Batterijen inbegrepen.
  • Voordelen: Snel opgezet, compact en licht, inclusief batterijen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, Media Markt
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Danny, computerstore.nl
7 november 2013
  • Samenvatting: Het toetsenbord typt heelijk. Het toetsenbord is niet te groot of te klein. Het heeft een hele makkelijke setup.
  • Voordelen: Makkelijke setup, heerlijke toetsenbord, Juiste formaat
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Graeme, computerstore.nl
11 januari 2013
  • Samenvatting: This keyboard is pretty much perfect. It connects easily, looks quality and feels better than any keyboard I've used to type on. No complaints!
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Laurens van Hoye, computerstore.nl
17 oktober 2011
  • Samenvatting: Once you got a Mac, there is no way back!!! En hetzelfde geldt voor de Apple accessoires. Werkt zonder problemen en ziet er uiterst modern uit.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Apple Wireless Keyboard (Najaar 2009) review door Brm-G

Brm-G, Tweakers.net
4 mei 2011
  • Conclusie: Dit is het fijnste keyboard dat ik de afgelopen jaren gebruikt heb. Het ziet er niet alleen erg mooi uit maar werkt ook gewoon erg prettig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Prijs is het waard!

carllitos, Ciao
30 juli 2010
  • Bron: Heb de Apple-keyboard al ruim een jaar en geniet er nu nog steeds van. Ik gebruik het helaas niet op een Mac maar op een Windows pc en het werkt...
  • Voordelen: klein, lichtgewicht, mooi, makkelijk en batterijen gaan lang mee
  • Nadelen: geen 'delete' knop, maar dat is apple
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Apple bluetooth keyboard en muis

dauwerse, Ciao
19 februari 2010
  • Bron: Ik heb deze bij mijn iMac 27" gekregen. Mooi, zoals we gewend zijn van apple, met weer de nieuwste snufjes die alleen apple kan bedenken.
  • Voordelen: Mooi, stijlvol, klein, compact, perfecte techniek, het is APPLE
  • Nadelen: Wordt snel smerig, vreet batterijen, maar dat is het het zeker waard
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>