Apple-wireless-keyboard.747582
7.3 op 10

Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless Keyboard Het allereerste Apple Wireless Ke Lees Meer

Beste Prijs: € 67

Beoordelingen voor Apple Wireless Keyboard

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord voor mac

Anoniem, mediamarkt.nl
2 juli 2014
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord net binnengekregen en vindt dit tot nu toe het beste toetsenbord wat ik heb gehad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Super toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 februari 2014
  • Samenvatting: Gisteren het toetsenbord binnen gekregen. De handleiding even doorgelezen en wist meteen hoe het werkte. Zeer te vreden over het toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, Media Markt
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Apple Wireless Keyboard (Najaar 2009) review door Brm-G

Brm-G, Tweakers.net
4 mei 2011
  • Conclusie: Dit is het fijnste keyboard dat ik de afgelopen jaren gebruikt heb. Het ziet er niet alleen erg mooi uit maar werkt ook gewoon erg prettig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Prijs is het waard!

carllitos, Ciao
30 juli 2010
  • Bron: Heb de Apple-keyboard al ruim een jaar en geniet er nu nog steeds van. Ik gebruik het helaas niet op een Mac maar op een Windows pc en het werkt...
  • Voordelen: klein, lichtgewicht, mooi, makkelijk en batterijen gaan lang mee
  • Nadelen: geen 'delete' knop, maar dat is apple
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Apple bluetooth keyboard en muis

dauwerse, Ciao
19 februari 2010
  • Bron: Ik heb deze bij mijn iMac 27" gekregen. Mooi, zoals we gewend zijn van apple, met weer de nieuwste snufjes die alleen apple kan bedenken.
  • Voordelen: Mooi, stijlvol, klein, compact, perfecte techniek, het is APPLE
  • Nadelen: Wordt snel smerig, vreet batterijen, maar dat is het het zeker waard
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Apple Wireless Keyboard, mooi, maar wel duur...

kontzak, Ciao
21 december 2009
  • Bron: Mijn vader werkt nu al een tijd op zijn iMac en ikzelf heb ook een redelijk aantal uren op dat ding verslijt.
  • Voordelen: Mooi uiterlijk, draadloos, makkelijk te gebruiken, matcht mooi bij iMac  : )
  • Nadelen: Prijzig
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord voor mac

Anoniem, Media Markt
20 juli 2009
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord net binnengekregen en vindt dit tot nu toe het beste toetsenbord wat ik heb gehad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Apple Wireless keyboard, weg met de draden!!

Hans94, Ciao
14 juli 2009
  • Bron: Apple Wireless keyboard, weg met de draden!! Inleiding Omdat ik een iMac had gekocht, had ik een gewoon toetsenbord erbij gekregen.
  • Voordelen: mooi uiterlijk, geen draden, snelle response, draadloze muis
  • Nadelen: iets duurder dan een bedraad toetsenbord
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>