Apple Wireless Keyboard
7.1 op 10

Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless Keyboard Het allereerste Apple Wireless Lees Meer

Beste Prijs: € 74

Beoordelingen voor Apple Wireless Keyboard

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord voor mac

Anoniem, mediamarkt.nl
2 juli 2014
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord net binnengekregen en vindt dit tot nu toe het beste toetsenbord wat ik heb gehad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Super toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 februari 2014
  • Samenvatting: Gisteren het toetsenbord binnen gekregen. De handleiding even doorgelezen en wist meteen hoe het werkte. Zeer te vreden over het toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Apple Wireless Keyboard (Najaar 2009) review door Brm-G

Brm-G, Tweakers.net
4 mei 2011
  • Conclusie: Dit is het fijnste keyboard dat ik de afgelopen jaren gebruikt heb. Het ziet er niet alleen erg mooi uit maar werkt ook gewoon erg prettig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Ma il tastierino?

TheStoryteller, Ciao
2 weken geleden
  • Samenvatting: Sempre in concomitanza con l'acquisto dell'iMac mi son ritrovato con questa tastiera che lascia un attimo perplessi (ma contate che quello che sto...
  • Voordelen: La si può posizionare ovunque
  • Nadelen: Rimpiangerete il tastierino numerico
  • Lees Volledige Beoordeling Translate to Nederlands
Algemeen 10
10

ok

Cornel boeriu, Amazon
3 weken geleden
Algemeen 10
10

TOP!

internist, Amazon
19 maart 2016
Algemeen 4
4.0

Apple Tastatur Wireless deutsches Layout

jörg schlüter, Amazon
23 februari 2016
Algemeen 8
8.0

Mycket bra

DirkDigglerGBG, Prisjakt
20 februari 2016
Algemeen 10
10

Die Beste und schlichteste!!!

Louis Heublein, Amazon
18 februari 2016
Volgende pagina >>