Apple Wireless Keyboard
7.3 op 10

Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless Keyboard Het allereerste Apple Wireless Ke Lees Meer

Beste Prijs: € 62

Beoordelingen voor Apple Wireless Keyboard

Je ziet 1-10 van 460
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord voor mac

Anoniem, mediamarkt.nl
2 juli 2014
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord net binnengekregen en vindt dit tot nu toe het beste toetsenbord wat ik heb gehad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Super toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 februari 2014
  • Samenvatting: Gisteren het toetsenbord binnen gekregen. De handleiding even doorgelezen en wist meteen hoe het werkte. Zeer te vreden over het toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Apple Wireless Keyboard (Najaar 2009) review door Brm-G

Brm-G, Tweakers.net
4 mei 2011
  • Conclusie: Dit is het fijnste keyboard dat ik de afgelopen jaren gebruikt heb. Het ziet er niet alleen erg mooi uit maar werkt ook gewoon erg prettig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

Good bit of kit except the 9 key

David T, Apple
4 dagen geleden
Algemeen 2
2.0

Sick oif this sort of thing

Paul C, Apple
11 juni 2015
Algemeen 2
2.0

Not Fully Compatable With Yosemite

Neil R, Apple
24 mei 2015
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Overall quality 10
10
Gebruiksvriendelijkheid 10
10

Nöjd

Azze, NetonNet
21 april 2015
Algemeen 10
10

Great stuff!

RoudoudouMichele, Amazon
10 april 2015

Gebruikersbeoordeling

IVAN, pccomponentes.com
23 maart 2015
  • Samenvatting: Hola muy buenas quisera información el teclado este es compatible con losnuevo procesadore ? digo haber si lo voy a comprar y no me funcionara
  • Voordelen: No encontrados
  • Nadelen: No encontrados
  • Lees Volledige Beoordeling Translate to Nederlands
Volgende pagina >>