Apple-wireless-keyboard.747582
7.3 op 10

Apple Wireless Keyboard

Apple Wireless Keyboard Het allereerste Apple Wireless Ke Lees Meer

Beste Prijs: € 67

Beoordelingen voor Apple Wireless Keyboard

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord voor mac

Anoniem, mediamarkt.nl
2 juli 2014
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord net binnengekregen en vindt dit tot nu toe het beste toetsenbord wat ik heb gehad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Super toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 februari 2014
  • Samenvatting: Gisteren het toetsenbord binnen gekregen. De handleiding even doorgelezen en wist meteen hoe het werkte. Zeer te vreden over het toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Het perfecte toetsenbord

Anoniem, Media Markt
7 december 2013
  • Samenvatting: Na ruim vijf jaar bijna dagelijks gebruik hield m'n draadloze Apple toetsenbord ermee op.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Apple Wireless Keyboard (Najaar 2009) review door Brm-G

Brm-G, Tweakers.net
4 mei 2011
  • Conclusie: Dit is het fijnste keyboard dat ik de afgelopen jaren gebruikt heb. Het ziet er niet alleen erg mooi uit maar werkt ook gewoon erg prettig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord voor mac

Anoniem, Media Markt
20 juli 2009
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord net binnengekregen en vindt dit tot nu toe het beste toetsenbord wat ik heb gehad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

@ button in the wrong place

Lawrence G, Apple
3 weken geleden
Algemeen 10
10

Another great product from apple

Henry Smith, Amazon
19 februari 2015

Gebruikersbeoordeling

lisardo, pccomponentes.com
13 februari 2015
Algemeen 8
8.0

I like it, but......

stuart N, Apple
10 februari 2015
Volgende pagina >>