Logitech-g510.20867906
8.8 op 10

Logitech G510

Beste Prijs: € 119

Beoordelingen voor Logitech G510

Je ziet 1-10 van 482
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

johan snoek, videokaartshop.nl
1 weken geleden
  • Samenvatting: over de toetsenbord ben ik dan ook zeer tevreden hij doet het naar behoren ik raad het aan ieder geval
  • Voordelen: alles doet na behoren
  • Nadelen: heb geen minpunten
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 6
6.0
Functionaliteit 6
6.0
Ergonomie 6
6.0
Build quality 6
6.0

Gebruikersreview - Logitech G510s Gaming Keyboard review door MrLuc

MrLuc, Tweakers.net
3 januari 2014
  • Bron: Ik heb dit toetsenbord nu ongeveer 2 - 3 jaar, en dus ik denk dat ik een goede onderbouwde mening kan geven.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Robrecht Vandierendonck, videokaartshop.nl
2 januari 2014
  • Samenvatting: De Logitech G510S is een van de producten uit de 'Logitech G-series' die speciaal ontworpen werd voor gamers.
  • Voordelen: multifunctionaliteit, zeer goede software, makkelijk te gebruiken, ledverlichting in alle mogelijke kleuren, aangenaam typen
  • Nadelen: Prijzig, schermpje niet plooibaar, Voor een gamingkeyboard geen mechanishe toetsen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 10
10
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Logitech G510 Gaming Keyboard review door Snokola

Snokola, Tweakers.net
16 december 2013
  • Bron: Nadat ik mijn oude toetsenbord had weggegooid was ik op zoek naar een verlicht toetsenbord met programmeerbare toetsen.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Gebruikersbeoordeling

Lennert, videokaartshop.nl
17 oktober 2013
  • Samenvatting: Fijn toetsenbord om mee te werken. De toetsen voelen fijn aan onder de vingers, het lijkt net of mijn vingers over het toetsenbord vliegen.
  • Voordelen: Ligt goed onder de vingers, Kunnen meerdere profilen ingesteld worden., Instelbare ledverlichting
  • Nadelen: Duurt lang met laden
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Voor iedereen

shumy06, Bol
30 september 2013
  • Samenvatting: Ik heb dit toetsenbord nu een paar dagen, en ik gebruik hem meer voor school werk dan voor gamen.
  • Voordelen: fingerprint resistant., g-toetsen zijn uiterst handig, volume knop werkt uitstekend, de windows knop is tijdens het gamen uit te zetten, erg accura...
  • Nadelen: hij is niet duur maar het is wel veel geld., het scherm is glossy dus met lampen soms irritant
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Anoniem, muizenshop.nl
26 april 2013
Algemeen 2
2.0

Beschadigd ontvangen

G510Klant, Bol
21 maart 2013
  • Samenvatting: Ik heb het product nog maar één dag. Ik haal hem uit de doos, en ik merk dat de left-key vast klemt.
  • Voordelen: bezorging inderdaad <24 uur, pracht toetsenbord ondanks dat het beschadigd is
  • Nadelen: linker toets zat klem bij arrivering, krassen op de doos (verdacht)
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

gewoon in een woord geweldig

darkrift, Bol
8 maart 2013
  • Samenvatting: super toetsenbord ik ben er mega blij mee ik twijfelde tussen de g19 g15 of deze maar deze is het geworden en daar ben ik blij mee ook de applets voor...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Mijn toetsenbord is nog steeds niet

Timotjuuh, Bol
20 augustus 2011
  • Samenvatting: ik heb rond vrijdag de 5e deze toetsenbord besteld maar hij is er nog niet weet iemand waarom niet?
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>