Logitech-illuminated-keyboard.9370545
8.3 op 10

Logitech Illuminated Keyboard

Beste Prijs: € 59

Beoordelingen voor Logitech Illuminated Keyboard

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Damstra, muizenshop.nl
26 april 2013
  • Bron: Ik ben sinds ongeveer een half jaar in het bezit van dit toetsenbord. De voornaamste reden om voor dit toetsenbord te kiezen is de verlichting achter...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 8
8.0
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Logitech Illuminated Keyboard (Qwerty) review door john milton

john milton, Tweakers.net
25 juni 2012
  • Bron: Deze review wordt mijn eerste en dan tevens gelijk een over al een al veelbesproken toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Niet helemaal geruisloos

Emmaly, bol.com
1 mei 2012
  • Samenvatting: Alles wat beschreven stond in vorige reviews klopt, alleen helemaal geruisloos zoals omschreven wordt is niet waar.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Duur, maar wel erg goede kwaliteit.

Stefan89, bol.com
29 februari 2012
  • Samenvatting: De prijs is niet niks voor een toetsenbord, maar de reviews waren positief dus heb ik het toch maar besteld.
  • Voordelen: alles
  • Nadelen: amerikaanse shift en enter toetsen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Geweldige ervaring

Tilly48, bol.com
10 januari 2012
  • Samenvatting: Omdat mijn pc-werkplek niet al te best verlicht is heb ik dit illuminated keyboard besteld.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
9.7
Gebruiksgemak 10
10

Logitech Illuminated Keyboard, FR

Pierre, Vergelijk
4 juni 2011
Algemeen 8
8.3
Gebruiksgemak 9
9.0

Logitech Illuminated Keyboard, FR

anonieme bezoeker, Vergelijk
17 mei 2011
  • Bron: Bij deze aanschaf was ik in bezit van een logitech laptop keyboard. Deze was aan vervangingen toe en ging op onderzoek uit.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

prijs-prestatie verhouding heel goed

Gilbert, bol.com
21 februari 2011
  • Samenvatting: In eerste instantie sta je gek te kijken naar de prijs. Er zijn immers ook toetstenbordjes voor een tientje.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Zeer tevreden

Angel91, bol.com
4 februari 2011
  • Samenvatting: Het toetsenbord gebruik ik nu al een maand, het zeer handig en typt fijn. het licht in het toetsenbord is heel handig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Design & functioneel

Streef, bol.com
6 augustus 2010
  • Samenvatting: Een toetsenbord voor 72euro is opzich aardig wat geld, maar het is het zeker waard.
  • Voordelen: design, comfort
  • Nadelen: niet verstelbaar in hoogte
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>