Logitech-k120.20519860
8.8 op 10

Logitech K120

Beste Prijs: € 9

Beoordelingen voor Logitech K120

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Prima

Sisca888, bol.com
6 juni 2013
  • Samenvatting: Gewoon een goed toetsenbord. Er handig: je kan de toetsen even losmaken zodat je ze goed kan schoonmaken.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Zeer simpel maar uitstekend

Thadcastle, bol.com
7 februari 2013
  • Samenvatting: Uitstekend toetsenboord, mits je geen extra knopjes voor geluid of afspelen nodig hebt. Ik gebruik het ook om te gamen en dat gaat fantastisch.
  • Voordelen: goede touch, prijs/kwaliteit verhouding
  • Nadelen: de linker shift knop is klein
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Zeer fijn toetsenbord

Quinky, bol.com
23 januari 2013
  • Samenvatting: Zeer fijn toetsenbord, duidelijke tekens, tikt lekker zacht, goede kwaliteit voor een lage prijs !
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goede keyboard voor Pica typecursus

Kuifje1968, bol.com
14 november 2012
  • Samenvatting: ik heb deze Keyboard gekocht voor mijn zoontje van 9 jaar, deze is begonnen aan de Type cursus van Pica.
  • Voordelen: *****
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Fijn keyboard

METAMARA, bol.com
22 oktober 2012
Algemeen 10
10

Super!

Princesz, bol.com
13 juli 2012
  • Samenvatting: Binnen 1 dag in huis, makkelijke aansluiting op laptop, installeert zichzelf en je kan meteen aan de slag, werkt perfect.
  • Voordelen: snel in huis, kwaliteit/prijs verhouding, usb aansluiting, werkt op laptop
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Prima toetsenbord

Patrick73, bol.com
11 juli 2012
  • Samenvatting: Ik gebruik dit toetsenbord nu een aantal weken en voldoet prima. Typt lekker en er zit op wat er op een standaard toetsenbord moet zitten, maar meer...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goede koop, goedkoop..

CKlein, bol.com
1 juni 2012
  • Samenvatting: Een goed toetsenbord voor een goed prijs. Ik ben benieuwd of de duurzaamheid net zo positief is.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

toetsenbord

MJtB, bol.com
21 maart 2012
Algemeen 10
10

Logitech Keyboard K120

Dhar, bol.com
21 maart 2012
  • Samenvatting: Goed service en een goed product bezorgd door Bol.com. Ik blijf een klant van Bol.com.
  • Voordelen: 10
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>