Logitech K120
8.0 op 10

Logitech K120

Beste Prijs: € 14

Beoordelingen voor Logitech K120

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 9
9.0

prima!

paul soeteman, computerstore.nl
2 weken geleden
Algemeen 10
10

Goed simpel toestsenbord

M. Kadijk, computerstore.nl
4 weken geleden
  • Samenvatting: Voor wat gamen en simpel gebruik is het een fijn eenvoudig toetsenbord. Geen bijzondere knoppen of poespas, het is een goed toetsenbordje voor een...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Goed product en snelle levering

Brenda, computerstore.nl
5 januari 2016
Algemeen 9
9.0

Degelijk product

Jovan, computerstore.nl
5 november 2015
  • Samenvatting: Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Voordelen: goede indeling, compact
  • Nadelen: de toetsen zijn iets te hard/lawaaierig
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Kwaliteit zonder franjes

Dennis Van Eecke, computerstore.nl
25 oktober 2015
  • Samenvatting: Een keyboard herleid tot zijn essentie. Voor al wie een betaalbaar keyboard zoekt zonder franjes.
  • Voordelen: Niet prijzig, Kwaliteit zonder franjes, Aangenaam typen
  • Nadelen: Geen designstatement, Beetje luid typen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Prima

Sisca888, Bol
6 juni 2013
  • Samenvatting: Gewoon een goed toetsenbord. Er handig: je kan de toetsen even losmaken zodat je ze goed kan schoonmaken.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Zeer simpel maar uitstekend

Thadcastle, Bol
7 februari 2013
  • Samenvatting: Uitstekend toetsenboord, mits je geen extra knopjes voor geluid of afspelen nodig hebt. Ik gebruik het ook om te gamen en dat gaat fantastisch.
  • Voordelen: goede touch, prijs/kwaliteit verhouding
  • Nadelen: de linker shift knop is klein
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Zeer fijn toetsenbord

Quinky, Bol
23 januari 2013
  • Samenvatting: Zeer fijn toetsenbord, duidelijke tekens, tikt lekker zacht, goede kwaliteit voor een lage prijs !
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goede keyboard voor Pica typecursus

Kuifje1968, Bol
14 november 2012
  • Samenvatting: ik heb deze Keyboard gekocht voor mijn zoontje van 9 jaar, deze is begonnen aan de Type cursus van Pica.
  • Voordelen: *****
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Fijn keyboard

METAMARA, Bol
22 oktober 2012
Volgende pagina >>