Logitech-k800.20519882
9.6 op 10

Logitech K800

Beste Prijs: € 81

Beoordelingen voor Logitech K800

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

M.A. vd Ven, consumentenbond.nl
18 februari 2014
  • Samenvatting: Zeer degelijk, relatief compact (geen uitstekende bobbels en flapperende polssteun) en rustig ogend toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

Teleurstellend apparaat

D. Hoogvorst, computerstore.nl
8 juni 2013
  • Samenvatting: Toen mijn Microsoft draadloze toetsenbord het begaf wegens een doorgebrande USB transceiver, ging ik op zoek naar een waardige opvolger.
  • Voordelen: Prettige aanslag
  • Nadelen: Toetsindeling ongewoon, Vaak opladen, Snel opvolgende toetsaanslagen worden soms gemist, Prijs
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

een van de beste keyboards

GrumpyNL, bol.com
4 april 2013
  • Samenvatting: Super keyboard, ik werk al jaren met deze serie en heb ze op al mn werkplekken. Maar wat ik meer dan geweldig vind is de snelle service.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Mooi draadloos toetsenbord

Koko, centralpoint.nl
31 maart 2013
  • Bron: Prima toetsenbord, die zeer goed werkt met de superkleine ontvanger waarop andere Logitech-apparaten (zoals de muis) draadloos verbonden worden.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 10
10

Prima draadloos toetsenbord.

Koen, centralpoint.nl
31 maart 2013
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Heerlijk geluidarm toetsenbord

Jopie, centralpoint.nl
21 maart 2013
  • Bron: Dit toetsenbord is inderdaad geluidarm. Hij is gemakkelijk te installeren en werkt vrijwel direct.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Lichtend voorbeeld

computerstore.nl
7 februari 2013
  • Samenvatting: Een zeer fijn toetsenbord.. Toetsen voelen zeer solide aan met een zeer prettige aanslag.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 10
10

fijn toetsenbord, gemakkelijke instrallatie

Jeanne, centralpoint.nl
21 november 2012
  • Bron: prima draadloos toetsenbord. plug en play dus pijnloze installatie. deze in QWERTY (pas op er is nog eentje in omloop die AZERTY format heeft).
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Beste toestenbord ooit gekocht

Vandenheede, computerstore.nl
22 oktober 2012
  • Samenvatting: + licht op bij het naderen van de vingers naar het toestenbord. + Toetsenbord soms via USB herladen, geen verwisseling van batterijen.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Logitech toetsenbord K800

Jdr - Vld, computerstore.nl
30 augustus 2012
  • Samenvatting: Plezierig toetsenbord met een goede, royale lay-out en een trefzekere aanslag. Erg comfortabel is de mogelijkheid om de tekens op de toetsen te...
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>