Logitech-k800.20519882
9.2 op 10

Logitech K800

Beste Prijs: € 82

Beoordelingen voor Logitech K800

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

M.A. vd Ven, consumentenbond.nl
18 februari 2014
  • Samenvatting: Zeer degelijk, relatief compact (geen uitstekende bobbels en flapperende polssteun) en rustig ogend toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Bart, computerstore.nl
25 januari 2014
  • Samenvatting: Zoals met de andere aangeschafte producten van Logitech ben ik over dit toetsenbord ook zeer tevreden.
  • Voordelen: automatisch licht, voelt prettig aan, oplaadbare batterij
  • Nadelen: verpakking (stond UK type op vermeld, zat gelukkig US-NL in)
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Gebruikersbeoordeling

Don Verweij, computerstore.nl
30 december 2013
  • Samenvatting: Lekkere toetsaanslag. Verlichting van de toetsen vind ik ideaal. Verlichting past zich aan de gebruikersactiviteiten aan - ingenieus.
  • Voordelen: Goede toestaanslag, Verlichting
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

W. de Louwere, computerstore.nl
27 september 2013
  • Samenvatting: Ik heb het licht gezien in deze donkere tijden. Het toetsenbord (Logitech K800 Illuminated Draadloos Toetsenbord Qwerty) bevalt me uitstekend, zeker...
  • Voordelen: De prettige aanpassing aan de 'licht'omstandigheden.
  • Nadelen: Anders dan in de advertentie gesuggereerd werd gebruikt de bijbestelde muis wel een extra usb-slot.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

Gebruikersbeoordeling

D. Hoogvorst, computerstore.nl
8 juni 2013
  • Samenvatting: Toen mijn Microsoft draadloze toetsenbord het begaf wegens een doorgebrande USB transceiver, ging ik op zoek naar een waardige opvolger.
  • Voordelen: Prettige aanslag
  • Nadelen: Toetsindeling ongewoon, Vaak opladen, Snel opvolgende toetsaanslagen worden soms gemist, Prijs
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

een van de beste keyboards

GrumpyNL, bol.com
4 april 2013
  • Samenvatting: Super keyboard, ik werk al jaren met deze serie en heb ze op al mn werkplekken. Maar wat ik meer dan geweldig vind is de snelle service.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 10
10

Prima draadloos toetsenbord.

Koen, centralpoint.nl
31 maart 2013
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Mooi draadloos toetsenbord

Koko, centralpoint.nl
31 maart 2013
  • Bron: Prima toetsenbord, die zeer goed werkt met de superkleine ontvanger waarop andere Logitech-apparaten (zoals de muis) draadloos verbonden worden.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Heerlijk geluidarm toetsenbord

Jopie, centralpoint.nl
21 maart 2013
  • Bron: Dit toetsenbord is inderdaad geluidarm. Hij is gemakkelijk te installeren en werkt vrijwel direct.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

J. de Vries, computerstore.nl
7 februari 2013
  • Samenvatting: Een zeer fijn toetsenbord.. Toetsen voelen zeer solide aan met een zeer prettige aanslag.
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>