Logitech-k800.20519882
9.3 op 10

Logitech K800

Beste Prijs: € 84

Beoordelingen voor Logitech K800

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 9
9.0

Gebruikersbeoordeling

Job, computerstore.nl
3 weken geleden
  • Samenvatting: Mooi toetsenbord, typt erg fijn. Is erg ligt doch degelijk en stevig. Ledlampjes zijn ook fijn.
  • Voordelen: stevig, ligt, typt fijn, accuduur, ledlampjes
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Mirko, computerstore.nl
3 weken geleden
  • Samenvatting: Na ruim 2 weken ben ik nog altijd verbaasd. Typ ervaring is beter dan ik had verwacht. Aansluiten ging vlot, ontvanger in USB, wachten en je kan...
  • Voordelen: Verlichte toetsen incl. sensor, Mooi design, Still
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

m.a. de boer, computerstore.nl
29 juli 2014
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

M.A. vd Ven, Consumenten Bond
18 februari 2014
  • Samenvatting: Zeer degelijk, relatief compact (geen uitstekende bobbels en flapperende polssteun) en rustig ogend toetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Bart, computerstore.nl
25 januari 2014
  • Samenvatting: Zoals met de andere aangeschafte producten van Logitech ben ik over dit toetsenbord ook zeer tevreden.
  • Voordelen: automatisch licht, voelt prettig aan, oplaadbare batterij
  • Nadelen: verpakking (stond UK type op vermeld, zat gelukkig US-NL in)
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Gebruikersbeoordeling

Don Verweij, computerstore.nl
30 december 2013
  • Samenvatting: Lekkere toetsaanslag. Verlichting van de toetsen vind ik ideaal. Verlichting past zich aan de gebruikersactiviteiten aan - ingenieus.
  • Voordelen: Goede toestaanslag, Verlichting
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

W. de Louwere, computerstore.nl
27 september 2013
  • Samenvatting: Ik heb het licht gezien in deze donkere tijden. Het toetsenbord (Logitech K800 Illuminated Draadloos Toetsenbord Qwerty) bevalt me uitstekend, zeker...
  • Voordelen: De prettige aanpassing aan de 'licht'omstandigheden.
  • Nadelen: Anders dan in de advertentie gesuggereerd werd gebruikt de bijbestelde muis wel een extra usb-slot.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

Gebruikersbeoordeling

D. Hoogvorst, computerstore.nl
8 juni 2013
  • Samenvatting: Toen mijn Microsoft draadloze toetsenbord het begaf wegens een doorgebrande USB transceiver, ging ik op zoek naar een waardige opvolger.
  • Voordelen: Prettige aanslag
  • Nadelen: Toetsindeling ongewoon, Vaak opladen, Snel opvolgende toetsaanslagen worden soms gemist, Prijs
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

een van de beste keyboards

GrumpyNL, Bol
4 april 2013
  • Samenvatting: Super keyboard, ik werk al jaren met deze serie en heb ze op al mn werkplekken. Maar wat ik meer dan geweldig vind is de snelle service.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 10
10

Prima draadloos toetsenbord.

Koen, CentralPoint
31 maart 2013
Volgende pagina >>