Logitech MK120
8.4 op 10

Logitech MK120

Beste Prijs: € 19

Beoordelingen voor Logitech MK120

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Prima toetsenbord

Adinda, computerstore.nl
2 weken geleden
  • Samenvatting: Toetsenbord en muis werken gewoon goed, geen bijzonderheden.
  • Voordelen: Prijs/ kwaliteit
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruiksvriendelijke set en comfortabel in gebruik

Linda de Graaf, computerstore.nl
2 juni 2015
  • Samenvatting: Ik gebruik het toetsenbord en de muis om aan mijn laptop aan te sluiten zodat ik op een comfortabele manier verslagen kan schrijven.
  • Voordelen: Voorzien
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Het werkt

Niels Goetschalckx, computerstore.nl
12 mei 2015
  • Samenvatting: Wanneer ik op een toets duw komt de overeenkomstige letter op het scherm.. WAW!! ongelooflijk.
  • Voordelen: Het werkt, Voelt robuust, goed leesbare letters in dim licht
  • Nadelen: atypische Enter toets
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

deze werkt naar behoren

mj van liere, computerstore.nl
19 april 2015
Algemeen 10
10

Geweldigen sevice, volgens afspraak geleverd,

Bert, computerstore.nl
14 april 2015
  • Samenvatting: Ik heb 's avonds besteld de volgende dag geleverd, ik had een toetsenbord van Dell nu van Logitech en bevalt prima ben er erg blij mee.
  • Voordelen: Betrouwbaar, Aanrader, Klantgericht, Goede matrialen
  • Nadelen: Geen gelukkig.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Prima toetsenbordje

Bjorn Kats, computerstore.nl
11 maart 2015
  • Samenvatting: Lekker toetsenbordje en goede muis. Simpel maar goed, zeker voor de prijs. Helaas geen hotkey's maar dat wist ik van te voren al.
  • Voordelen: Prijs Kwaliteit, Plug & Play werkt snel
  • Nadelen: Voelt niet heel robuust aan
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

eenvoudig en goed

Bob Thijs, computerstore.nl
21 februari 2015
  • Samenvatting: Hier heb ik een toetsenbordje van grote eenvoud, en door de kabel geen problemen, het zelfde geld voor de muis. Ik ben er blij mee!!
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Voor een klein bedrag een goed product

Benjamin Broen, computerstore.nl
19 februari 2015
  • Samenvatting: Geweldig toetsenbord voor optioneel gebruik en lekker licht
  • Voordelen: licht om mee ten nemen, sterk, compatibel met alle pc's
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Doet aan mijn verwachting

Harald, computerstore.nl
8 februari 2015
  • Samenvatting: Heb dit via coolbleu bestelt omdat ze een goede service hebben en vlotte levering Prima product
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gewoon goed

Theo Hollenberg, computerstore.nl
4 februari 2015
Volgende pagina >>