Logitech-mk120.33860670
9.2 op 10

Logitech MK120

Beste Prijs: € 16

Beoordelingen voor Logitech MK120

Je ziet 1-10 van 485
Algemeen 2
2.0

balen.

arnold2500, bol.com
29 september 2013
  • Samenvatting: ik bestelde en betaalde voor dit toetsenbord. Maar i.pv. de MK120 werd me de K120 toegestuurd die goedkoper is.
  • Nadelen: kan niet beoordelen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Logitech MK120 - Toetsenbord |

GerritOlijve, bol.com
17 juli 2013
  • Samenvatting: In één woord super, erg makkelijk in gebruik, een kind kan de was doen.
  • Voordelen: alles
  • Nadelen: geen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 2
2.0

geen

Jan, computerstore.nl
8 juli 2013
  • Samenvatting: Omdat ik met acronis werk had ik behoefte aan een PS/2 toetsenbord. Jammer genoeg was mijn bestelling hiervan niet voorzien.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Top !

Fabiano, bol.com
12 mei 2013
  • Samenvatting: Zeer fijn toetsenbord, typt soepel. Muis is ook goed.
  • Voordelen: soepel typen, snelle levering
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prima toetsenbord en muis

DBos, bol.com
15 maart 2013
  • Samenvatting: toetsenbord is prettig in gebruik, lichte aanslag. Muis is ook prima, erg tevreden met het setje.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

toetsenborden met muis k120

jesbrian, bol.com
14 februari 2013
  • Samenvatting: Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, ik denk er zelfs over om er nog 2 aanteschaffen, er kan niets stuk en het werkt perfect.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

GEWOON EEN PRIMA DESKTOP

Willem de Keuning, computerstore.nl
4 februari 2013
  • Samenvatting: Omdat mijn vorige muis erg vervelend ging doen, deze complete set besteld. Maar ik wist dat hij goed was, want had voor mijn vrouw deze in november al...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Bestellen en aansluiten maar!

computerstore.nl
30 januari 2013
  • Samenvatting: Prime prijs en prima product, leveren gaat zo snel dat je bijna gaat denken.. ik zie hem op de website en sluit hem gelijk aan.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

goed maar wel een draad!

samsungischill, bol.com
9 januari 2013
  • Samenvatting: Fijn toetsenbord, goede toetsen, helder zichtbaar, maar.... wel een draad eraan en dat kan natuurlijk niet als je "wireless" aanbiedt!!
  • Voordelen: fijne toetsen
  • Nadelen: wel met draad
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Logitech MK 120

Dimitri Stikkers, computerstore.nl
3 januari 2013
  • Samenvatting: De prijs/kwaliteit van dit toetsenbord is zeer goed te noemen. Duidelijk leesbare toetsen, goed aanvoelende toetsaanslag en vlekkeloze installatie.
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>