Logitech-mk120.33860670
8.6 op 10

Logitech MK120

Beste Prijs: € 15

Beoordelingen voor Logitech MK120

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 2
2.0

balen.

arnold2500, Bol
29 september 2013
  • Samenvatting: ik bestelde en betaalde voor dit toetsenbord. Maar i.pv. de MK120 werd me de K120 toegestuurd die goedkoper is.
  • Nadelen: kan niet beoordelen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Logitech MK120 - Toetsenbord |

GerritOlijve, Bol
17 juli 2013
  • Samenvatting: In één woord super, erg makkelijk in gebruik, een kind kan de was doen.
  • Voordelen: alles
  • Nadelen: geen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Top !

Fabiano, Bol
12 mei 2013
  • Samenvatting: Zeer fijn toetsenbord, typt soepel. Muis is ook goed.
  • Voordelen: soepel typen, snelle levering
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prima toetsenbord en muis

DBos, Bol
15 maart 2013
  • Samenvatting: toetsenbord is prettig in gebruik, lichte aanslag. Muis is ook prima, erg tevreden met het setje.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

toetsenborden met muis k120

jesbrian, Bol
14 februari 2013
  • Samenvatting: Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, ik denk er zelfs over om er nog 2 aanteschaffen, er kan niets stuk en het werkt perfect.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

goed maar wel een draad!

samsungischill, Bol
9 januari 2013
  • Samenvatting: Fijn toetsenbord, goede toetsen, helder zichtbaar, maar.... wel een draad eraan en dat kan natuurlijk niet als je "wireless" aanbiedt!!
  • Voordelen: fijne toetsen
  • Nadelen: wel met draad
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

top toetsenbord en muis

limadelta, Bol
21 november 2012
  • Samenvatting: Deze vind ik beter dan het toetsenbord dat ik bij dell had gekocht.
  • Voordelen: geen, toppie
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 2
2.0

draadloos niet zonder draad

wim1964, Bol
5 november 2012
  • Samenvatting: Ook ik verwachte draadloze artikelen te ontvangen, zoals duidelijk in de titel en in de omschrijving staat, maar dit blijkt niet het geval.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 2
2.0

LET OP IS NIET DRAADLOOS!!!

Vosje1982, Bol
24 oktober 2012
  • Samenvatting: Ik verwachtte bij het bestellen van dit artikel een draadloos toetsenbord omdat ik zocht in de lijst van draadloze toetsenborden en deze stond toen...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Logitech MK120 Toetsenbord

ruudlenos, Bol
31 juli 2012
  • Samenvatting: Gewoon zeer tevreden, hetgeen ik verwachte. Zeker de prijs is zeer goed voor een product als dit tetsenbord.
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>