Logitech-mk520.20519890
8.6 op 10

Logitech MK520

Beste Prijs: € 33

Beoordelingen voor Logitech MK520

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

W.G.M. Schoffelmeijer, computerstore.nl
2 weken geleden
  • Samenvatting: Prima draadloze toetsenbord met muis. Plug and play, dus geen enkel probleem.
  • Voordelen: prijs/kwaliteit verhouding
  • Nadelen: toetsaanslag is lichter dan ik gewend ben
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Comfort 10
10

Logitech MK520 Wireless Desktop

W.J.F.Noy, Informatique
31 juli 2014
  • Samenvatting: Uitstekend toetsenbord, werkt in alle punten zeer goed. Is echt een aanrader voor iedereen, die op zoek is naar een prima toetsenbord.
  • Voordelen: Zeer goed
  • Nadelen: n.v.t.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 7
7.0

Gebruikersbeoordeling

Bas van Burgel, computerstore.nl
25 juli 2014
  • Samenvatting: Prima werking van de gehele set, zo simpel is het. Voor en rechtshandige is de linker Shift toets wat klein (Rechts "Shift" Hooftletter links)
  • Voordelen: Als geheel eg prettige vormgeving en aanslag
  • Nadelen: Shifttoets links te klein
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

Gebruikersbeoordeling

Jacob Eeckhout, computerstore.nl
4 juni 2014
  • Samenvatting: Een draadloos toetsenbord met bluetooth is heel makkelijk en lijkt heel wat minder rommelig (-draden) op bureau. Dat is top!
  • Voordelen: Bluetooth
  • Nadelen: Aanslag erg zwaar, Groot toetsenbord
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

patrick ovenseri, computerstore.nl
21 mei 2014
  • Samenvatting: vandaag besteld?morgen in huis;p fantastisch,ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst zonder niks in te stellen,gewoon de kleine usb stickje erin en...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

J.C. Kroon, computerstore.nl
22 april 2014
  • Samenvatting: Toetsenbord en muis voldoen heel goed aan de verwachting. Na tweemaal een teleurstellende ervaring met de MK 270, waarbij aangeslagen letters niet op...
  • Voordelen: stabiel ontwerp, overzichtelijk, eenvoudig te bedienen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 8
8.0
Waar voor je geld 10
10
Functionaliteit 10
10
Ergonomie 10
10
Build quality 8
8.0

Gebruikersreview - Logitech MK520 Wireless Combo (QWERTY) review door Remcotjuuh

Remcotjuuh, Tweakers.net
6 maart 2014
  • Bron: Onlangs heb ik besloten om van mijn laptop als het ware een desktop te maken en hierbij heb je natuurlijk ook een toetsenbord en muis nodig .
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Johan Feenstra, computerstore.nl
4 maart 2014
  • Samenvatting: De MK520 set biedt een enkelvoudige USB ontvanger voor zowel het toetsenbord als voor de muis.
  • Voordelen: Toetsenbord met dubbele functietoetsen, Unifying USB ontvanger
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 8
8.0
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 8
8.0

keurig artikel

ggggggggggggggggerrittttt schreef, Wehkamp
17 februari 2014
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Ron Bell, computerstore.nl
7 februari 2014
  • Samenvatting: De Logitech MK520 is zo ge�nstalleerd. Het werkt prima en de muis evenzo, dus een aanrader!!
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>