Logitech MK520
7.9 op 10

Logitech MK520

Beste Prijs: € 46

Beoordelingen voor Logitech MK520

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Geweldig

Audy Martina, computerstore.nl
2 weken geleden
  • Samenvatting: De logitech draadloze toetsenbord en muis bevalt me prima. Ik heb alleen verwacht dat de toetsenbord iets kleiner was.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

fijn toetsenbord voor de juiste prijs

Casper Canninga, computerstore.nl
18 maart 2016
  • Samenvatting: ik gebruik het toetsenbord voor alledaags gebruik. ik heb het nu een maand in gebruik en het bevalt prima, een fijne muis die prima in de hand ligt,...
  • Voordelen: plug and play, duidelijk toetsenbord met prettige knoppen, top prijs kwaliteit verhouding
  • Nadelen: ik had graag een extra knopje gehad op de muis om te bladeren in pagina's
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

voor deze prijs een onverslaanbaar goed setje

Carel, computerstore.nl
17 maart 2016
  • Samenvatting: Product ziet er goed uit en is van degelijke kwaliteit. Muis is fijn en van goed formaat. Enige nadeel vind ik de wat ongedefinieerde toetsaanslag en...
  • Voordelen: degelijk, overzichtelijk, fijne muis, plug en play
  • Nadelen: toetsaanslag ongedefinieerd, toetsvorm te soft waardoor je makkelijk mist
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Combinatie toetsenbord muis prima.

CTM van Haaren, computerstore.nl
16 maart 2016
  • Samenvatting: Toetsen glimmen te veel. En zijn daarom moeilijk leesbaar. Verder werkt de combinatie toetsenbord muis prima.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 7
7.0

Prima aankoop

L Doppenberg, computerstore.nl
16 februari 2016
  • Samenvatting: Prima product. Ik heb het gekocht om op de zaak hetzelfde toetsenbord te hebben als thuis. Werk er al jaren mee. Ervaringen zijn prima
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

helemaal top

Robert, computerstore.nl
24 december 2015
Algemeen 9
9.0

Goed product voor een redelijke prijs

Cyrill Lemans, computerstore.nl
9 december 2015
  • Samenvatting: De producten werken mooi samen via unify van logitech dus je hebt maar één usb ontvanger nodig. Bereik is goed. Typen gaat best goed.
  • Voordelen: Unify aansluit systeem, Mooi design, Multi media toetsenbord werkt prima
  • Nadelen: Iets te simpele muis, Toetsen blijven heel soms hangen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

prima product

Jan, computerstore.nl
5 december 2015
  • Samenvatting: Degelijk en goed bedienbaar, nog geen minpunten gevonden
  • Voordelen: Goed werkende combo, Muis reageert heel precies, Goede ergonomie voor zowel muis als toetsenbord
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Prima setje qua prijs / kwaliteit

Gabriël Koetsier, computerstore.nl
25 november 2015
  • Samenvatting: Prima setje. Eenvoudig qua aansluiting en lekkere toetsen. Niets mis mee dus
  • Voordelen: Klik en klaar super eenvoudige aansluiting, Batterij besparing door aan/uit knopjes
  • Nadelen: Geen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Bevalt erg goed

Marcel Wilms, computerstore.nl
20 november 2015
Volgende pagina >>