Logitech-mk520.20519890
8.4 op 10

Logitech MK520

Beste Prijs: € 34

Beoordelingen voor Logitech MK520

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 8
8.0

zelfs een aan/uit schakelaar ! !

schreef, Wehkamp
4 dagen geleden
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 8
8.0
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Zowel voor prive als zakelijk gebruik een prima set.

schreef, Wehkamp
24 september 2014
Algemeen 8
8.0

Vertrouwde kwaliteit van Logitech

W.G.M. Schoffelmeijer, computerstore.nl
9 september 2014
  • Samenvatting: Prima draadloze toetsenbord met muis. Plug and play, dus geen enkel probleem.
  • Voordelen: prijs/kwaliteit verhouding
  • Nadelen: toetsaanslag is lichter dan ik gewend ben
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Comfort 10
10

Logitech MK520 Wireless Desktop

W.J.F.Noy, Informatique
31 juli 2014
  • Samenvatting: Uitstekend toetsenbord, werkt in alle punten zeer goed. Is echt een aanrader voor iedereen, die op zoek is naar een prima toetsenbord.
  • Voordelen: Zeer goed
  • Nadelen: n.v.t.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 7
7.0

Prettige aanslag en ook de bediening van de muis

Bas van Burgel, computerstore.nl
25 juli 2014
  • Samenvatting: Prima werking van de gehele set, zo simpel is het. Voor en rechtshandige is de linker Shift toets wat klein (Rechts "Shift" Hooftletter links)
  • Voordelen: Als geheel eg prettige vormgeving en aanslag
  • Nadelen: Shifttoets links te klein
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Zoals verwacht van Logitech.

schreef, Wehkamp
26 juni 2014
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 8
8.0

Fijne desktopset

schreef, Wehkamp
5 juni 2014
Algemeen 6
6.0

Niet mijn stijl

Jacob Eeckhout, computerstore.nl
4 juni 2014
  • Samenvatting: Een draadloos toetsenbord met bluetooth is heel makkelijk en lijkt heel wat minder rommelig (-draden) op bureau. Dat is top!
  • Voordelen: Bluetooth
  • Nadelen: Aanslag erg zwaar, Groot toetsenbord
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

een heel mooie toetsenbord

patrick ovenseri, computerstore.nl
21 mei 2014
  • Samenvatting: vandaag besteld?morgen in huis;p fantastisch,ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst zonder niks in te stellen,gewoon de kleine usb stickje erin en...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

goede koop

J.C. Kroon, computerstore.nl
22 april 2014
  • Samenvatting: Toetsenbord en muis voldoen heel goed aan de verwachting. Na tweemaal een teleurstellende ervaring met de MK 270, waarbij aangeslagen letters niet op...
  • Voordelen: stabiel ontwerp, overzichtelijk, eenvoudig te bedienen
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>