Logitech MK710
8.1 op 10

Logitech MK710

Beste Prijs: € 74

Beoordelingen voor Logitech MK710

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Prima product!

monique massini, computerstore.nl
4 weken geleden
  • Samenvatting: Goed in de hand liggende muis, uitstekend toetsenbord en een kleine connector (vorige was lang en brak heel makkelijk af).
  • Voordelen: Makkelijk te 'installeren', Kleine/korte connector, Breed toetsenbord met mooie ronde toetsen, Goed in de hand liggende muis
  • Nadelen: Geen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

een hele verbetering

schreef, Wehkamp
4 weken geleden
Algemeen 7
7.0

Slechte toetsletters.....

SvD., computerstore.nl
13 december 2014
  • Samenvatting: Toetsenbord en muis zijn goed tot zeer goed..... Het toetsenbord typt heel fijn, maar helaas zijn de letters en symbolen snel van de toetsen af of...
  • Voordelen: Muis, Toetsenbord typt goed
  • Nadelen: Geen, Toetsletters verdwijnen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 8
8.0
Gebruiksgemak 8
8.0

Een goed product

schreef, Wehkamp
13 december 2014
Algemeen 8
8.0

Voldoet aan de verwachting

Anoniem, mediamarkt.nl
1 augustus 2014
  • Samenvatting: Mijn Logitec MX5500 heb ik versleten. Als vervanging de MK710 aangeschaft. Hopelijk gaat deze net zo lang mee. In drie weken gebruik geen klachten.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

zeer goed

Cor Lefeber, computerstore.nl
19 juli 2014
Algemeen 9
9.0

Super ergonomisch toetsenbord+muis, echt plug and play

Luc Wouters, computerstore.nl
13 juli 2014
  • Samenvatting: Beste toetsenbord en muis dat ik ooit heb gebruikt. Installatie echt plug-and-play zonder probleem.
  • Voordelen: Installatie, Zuinig batterijverbruik
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Goede keus voor een combinatie!

Thijs uit Zevenaar, computerstore.nl
11 juli 2014
  • Samenvatting: Mijn 5-jaar oude Logitech toetsenbord vertoonde gebreken en ging dus op zoek naar een nieuwe. Helaas werd mijn type niet meer geleverd.
  • Voordelen: Aantal functieknoppen, Draadloos, geen gedoe met kabels, Muis ligt lekker in handpalm, Polsondersteuning
  • Nadelen: Prijs
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Super toetsenbord en muis

Yme Jan van der Draai, computerstore.nl
12 november 2013
  • Samenvatting: Heerlijk typend toetsenbord met fijne gevormde toetsen. Alleen jammer dat het LCD display niet verlicht is. Bij schemer is het niet meer af te lezen.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

super toetsenbord

schreef, Wehkamp
23 oktober 2013
Volgende pagina >>