Logitech-wireless-keyboard-k360.33058565
9.5 op 10

Logitech Wireless Keyboard K360

Beste Prijs: € 20

Beoordelingen voor Logitech Wireless Keyboard K360

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.3
Gebruiksgemak 8
8.0

Logitech Wireless Keyboard K360 zwart

anonieme bezoeker, Vergelijk
8 juli 2014
  • Bron: Ik heb dit toetsenbord besteld een paar dagen geleden. Ik moet zeggen het is echt een fijn dingetje. Fijne aanslag, compact maar niet te klein.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Erg fijn en gemakkelijk toetsenbord

VWFireandIce, Bol
17 september 2013
  • Samenvatting: Ik ben eigenlijk al een Logitech gebruiker, muis (MX), cam... Maar dit toetsenbord is meer dan de prijs verwacht.
  • Voordelen: prijs kwaliteit is super, werkt met unify
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

compact, handig en draadloos

mrQubeMaster, Bol
16 september 2013
  • Samenvatting: dit toetsenbord is handig en draadloos, ik gebruik hem nu zelf 4 weken ofzo en heb maar 1 minpunt, dat is dat ik telkens doe in plaats van enter.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Nooit meer kabel!!!

Re1ntjuhH, Bol
22 januari 2012
  • Samenvatting: Dit is me eerste draadloze toetsenbord, hiervoor altijd bedrade gehad. Paar weken terug zou ik even al de kabels van me pc ordenen maar werd gek.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

K360 DRAADLOOS TOETSENBOORD

TOETSENBOORD, Bol
1 januari 2012
  • Samenvatting: EENVOUDIGE INSTALLATIE,WERKT PRETTIG,HANDZAAM FORMAAT
  • Voordelen: formaat, prettige aanslag, installatie
  • Nadelen: on-off schakelaar bediening wat zwaar, geen reden om dit product niet te kopen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Compact en net even anders

matti93, Bol
26 december 2011
  • Samenvatting: Dit is een mooi klein toetsenbord. Het is van plastic en hij is niet bijzonder stevig, maar bij normaal gebruik overleeft ie t wel.
  • Voordelen: compact, aan- uitschakelaar, multimediatoetsen, fn-functies (in te stellen)
  • Nadelen: plastic gevoel, rare plek functietoetsen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0
Vormgeving 8
8.0
Waar voor je geld 8
8.0
Functionaliteit 10
10
Ergonomie 6
6.0
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Logitech K360 Wireless Keyboard (Emea Gray) review door luappul

luappul, Tweakers.net
13 augustus 2011
  • Conclusie: Iedereen moet natuurlijk voor zichzelf de afweging maken of dit toetsenbord zijn prijs waard is.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Klein maar fijn

Coensen, Bol
22 juni 2011
  • Samenvatting: Na wat aarzelen heb ik toch besloten dit model te nemen.
  • Voordelen: klein, geruisloos typen, goed leesbare tekens, draadloos
  • Nadelen: aan & uit knop beetje stroef
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Awesome!

Mark, Bestbuy
5 dagen geleden
Algemeen 10
10

Don't like wires on my desk

jluvs2ride, Bestbuy
5 dagen geleden
Volgende pagina >>