Microsoft-comfort-curve-3000.32897647
8.8 op 10

Microsoft Comfort Curve 3000

Beste Prijs: € 13

Beoordelingen voor Microsoft Comfort Curve 3000

Je ziet 1-10 van 355
Algemeen 10
10

Goed toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
9 september 2014
  • Samenvatting: Prima toetsenbord, het is even wennen aan de bijzondere plaatsing van de toetsen maar als je het eenmaal gewend bent dan wil je niet anders.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Joop Nieuwhof, computerstore.nl
28 juli 2014
Algemeen 10
10

Goed toetsenbord voor een hele fijne prijs

Anoniem, mediamarkt.nl
19 februari 2014
  • Samenvatting: De curve zorgt voor extra conform bij het typen. Het toetsenbord beschikt over alles wat ik ervan verwacht en zelfs een rekenmachine shortcut voor de...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Fijn toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
26 november 2013
  • Samenvatting: Toetsenbord gekocht voor bij mijn laptop. Normaal werk ik met een ergonomisch Microsoft toetsenbord maar ik vind deze een prima alternatief.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prima toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
26 november 2013
  • Samenvatting: prima toetsenboard, Typt lekker soepel en geen kramp meer in de polsen vanwege de gebogen vorm super snel geleverd
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

goed bord voor een mooie prijs!

Moonflower, Bol
22 augustus 2013
  • Samenvatting: typt lekker licht en vlot
  • Voordelen: typt lekker licht, neemt weinig ruimte in op je bureau, geen last van polsen
  • Nadelen: vette vingers zijn te zien
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

Gebruikersbeoordeling

F.J.W. Franken, computerstore.nl
2 juli 2013
  • Samenvatting: Het toetsenbord hebben we aangeschaft ter vervanging van een oude Natural Keyboard, zo'n echte grote.
  • Voordelen: Strakke vormgeving, Mooie "looks"
  • Nadelen: Toetsen zitten rechtop en te dicht bij elkaar, Hierdoor veel kans op typefouten
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Perfect

RoffaboyS, Bol
4 juni 2013
Algemeen 10
10

geweldig voor meerdere redenen

migael, Bol
15 maart 2013
  • Samenvatting: ik heb hiervoor een logitech wave toetsenbord voor 5 jaar gehad maar die is nergens meer beschikbaar toe hij kapot ging (overgebruikt)
  • Voordelen: ergonomisch, licht maar niet te lichte aanslagen, verschuift niet
  • Nadelen: geen verhoging aan de onderkant
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 10
10
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 review door mr firenca

mr firenca, Tweakers.net
15 maart 2012
  • Bron: Voor mijn werk behandel ik voornamelijk emails. Ter vervanging van de door mijn werkgever aangeboden toetsenbord zocht ik een goedkoop en comfortabel...
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>