Microsoft Comfort Curve 3000
8.0 op 10

Microsoft Comfort Curve 3000

Beste Prijs: € 17

Beoordelingen voor Microsoft Comfort Curve 3000

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Goed toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
9 september 2014
  • Samenvatting: Prima toetsenbord, het is even wennen aan de bijzondere plaatsing van de toetsen maar als je het eenmaal gewend bent dan wil je niet anders.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goed toetsenbord voor een hele fijne prijs

Anoniem, mediamarkt.nl
19 februari 2014
  • Samenvatting: De curve zorgt voor extra conform bij het typen. Het toetsenbord beschikt over alles wat ik ervan verwacht en zelfs een rekenmachine shortcut voor de...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Fijn toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
26 november 2013
  • Samenvatting: Toetsenbord gekocht voor bij mijn laptop. Normaal werk ik met een ergonomisch Microsoft toetsenbord maar ik vind deze een prima alternatief.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prima toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
26 november 2013
  • Samenvatting: prima toetsenboard, Typt lekker soepel en geen kramp meer in de polsen vanwege de gebogen vorm super snel geleverd
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

goed bord voor een mooie prijs!

Moonflower, Bol
22 augustus 2013
  • Samenvatting: typt lekker licht en vlot
  • Voordelen: typt lekker licht, neemt weinig ruimte in op je bureau, geen last van polsen
  • Nadelen: vette vingers zijn te zien
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Perfect

RoffaboyS, Bol
4 juni 2013
Algemeen 10
10

geweldig voor meerdere redenen

migael, Bol
15 maart 2013
  • Samenvatting: ik heb hiervoor een logitech wave toetsenbord voor 5 jaar gehad maar die is nergens meer beschikbaar toe hij kapot ging (overgebruikt)
  • Voordelen: ergonomisch, licht maar niet te lichte aanslagen, verschuift niet
  • Nadelen: geen verhoging aan de onderkant
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10
Vormgeving 10
10
Waar voor je geld 10
10
Functionaliteit 8
8.0
Ergonomie 10
10
Build quality 10
10

Gebruikersreview - Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 review door mr firenca

mr firenca, Tweakers.net
15 maart 2012
  • Bron: Voor mijn werk behandel ik voornamelijk emails. Ter vervanging van de door mijn werkgever aangeboden toetsenbord zocht ik een goedkoop en comfortabel...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

zeer goed toetsenbord

FredvandenBerg, Bol
13 januari 2012
  • Samenvatting: Het Microsoft Comfort Curve 3000 toetsenbord heeft een zeer lichte aanslag waardoor het typen erg gemakelijk gaat.
  • Voordelen: lichte aanslag, geen stress in pols en elleboog
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord

RdeB, Bol
3 januari 2012
  • Samenvatting: Ik vind het een heerlijk toetsenbord!
  • Voordelen: typt heerlijk rsi klachten verdwenen
  • Nadelen: je ziet er makkelijk vette vingers op
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>