Microsoft-wired-keyboard-600.1350011
8.2 op 10

Microsoft Wired Keyboard 600

De ultradunne Quiet Touch-toetsen zijn stil en reageren snel. Lees Meer

Beste Prijs: € 11

Beoordelingen voor Microsoft Wired Keyboard 600

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 8
8.0

toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
23 augustus 2013
Algemeen 8
8.0

Prima toetsenbord

Anoniem, mediamarkt.nl
30 juli 2013
Algemeen 8
8.0

Goed toetsaenbord voor aantrekkelijke prijs

Mars67, bol.com
26 juni 2013
  • Samenvatting: Mooi en stil toetsenbord. Prima toetsen. Beter dan verschillende dure toetsenborden die ik heb gehad.
  • Voordelen: Mooi ontwerp, stil in gebruik, fijne toetsen
  • Nadelen: kleine functietoetsen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

prima toetsenbord

klusser22, bol.com
19 juni 2013
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

toetsenbord

kosternokke, centralpoint.nl
4 mei 2013
Algemeen 10
10
Waar voor je geld 10
10
Gebruiksgemak 10
10

Prima toetsenbord

emeiners, centralpoint.nl
13 maart 2013
  • Bron: We zochten een wit toetsenbord en vonden deze van Microsoft. Het is een echt solide bord, met een fijne toetsaanslag. En redelijk compact.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

goed en licht toetsenbord voor een kliene prijs

marvin, bol.com
10 oktober 2012
Algemeen 8
8.0

Goed toetsenbord, mooie prijs

daaanny, bol.com
7 september 2012
  • Samenvatting: Het toetsenbord typt lekker en maakt bijna geen geluid. Er zitten ook knoppen op om het geluid te regelen en een knop voor de rekenmachine wat wel...
  • Voordelen: maakt bijna geen geluid, knoppen voor geluid en rekenmachine, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed
  • Nadelen: kleine functie toetsen (esc f1 f2 ...etc.)
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goede koop voor weing GELD

GERSAMPEN, bol.com
23 mei 2012
Algemeen 10
10

Prima toetsenbord!

MarinaK, bol.com
8 februari 2012
  • Samenvatting: Ik gebruik het toetsenbord voor aan de MacMini en dat functioneert prima. Dit toetsenbord is uitstekend voor dagelijks gebruik, zeker gezien de prijs...
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>