Microsoft Wireless Desktop 800
8.4 op 10

Microsoft Wireless Desktop 800

Microsoft 2.4 GHz wireless delivers a secured and reliable con Lees Meer

Beste Prijs: € 23

Beoordelingen voor Microsoft Wireless Desktop 800

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Dikke prima!

Henkie Bakker, computerstore.nl
3 mei 2015
Algemeen 10
10

Prima bord

Charles De Neef, computerstore.nl
15 december 2014
Algemeen 8
8.0
Comfort 6
6.0

Microsoft Wireless Desktop 800

Ammerlaan, Informatique
15 november 2014
  • Samenvatting: Ik vind het een goed toetsenbord, altijd een goede verbinding tussen laptop en muis. De muis ligt goed in de hand.
  • Voordelen: Degelijk, Fijne muis, Goede verbinding
  • Nadelen: Te kleine en lastig bereikbare esc en F-toetsen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

teleurgesteld

Ken, computerstore.nl
20 augustus 2014
  • Samenvatting: Besteld en volgende dag geleverd, zeer goeie service. Teleurgesteld over het toetsenbord zelf.
  • Voordelen: typt vlot
  • Nadelen: minimale functietoetsen bovenaan, geen verkliklampjes Caps/Num Lock, zeer zwak draadloos bereik
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Easy and works properly

Alex, computerstore.nl
30 juli 2014
  • Samenvatting: It is easy model of Microsoft wireless keyboard. The Microsoft label says for itself. Good choice!
  • Voordelen: Easy, Not heavy
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

werkt goed geen problemen.

Fabiénne Rowéna Dhoeman-hassenamahomed, computerstore.nl
15 mei 2014
  • Samenvatting: Werkt als een toetsenbord en muis hoort
  • Voordelen: reageert goed, dun
  • Nadelen: beetje groot
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Prima combinatie

Janpri, Bol
10 september 2013
  • Samenvatting: 's avonds laat besteld en de volgende middag bezorgd. Aanschaf vanwege niet meer functionerend toetsenbord van laptop. Werkte direct na installatie.
  • Voordelen: inclusief batterijen, prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, prompte levering, gebruik van 1 usb-poort
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Werkt zoals het hoort.

Musicman1972, Bol
6 augustus 2013
  • Samenvatting: Ik ben inmiddels een maand in bezit van de Microsoft Wireless Desktop 800. Voor een kleine prijs krijg je een mooie set die zonder problemen en...
  • Voordelen: compleet geleverde set inclusief batterijen, prijs kwaliteit zeer goed, moderne uitstraling
  • Nadelen: escape knop erg klein
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Werkt goed

JelleDJs, Bol
17 juli 2013
  • Samenvatting: Ik heb deze combinatie aangeschaft omdat ik een simpel toetsenbord plus muis nodig had voor mijn tablet (met dockingstation).
  • Voordelen: meegeleverde batterijen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

Muis...

supervincent15, Bol
8 juli 2013
Volgende pagina >>