Microsoft-wireless-desktop-800.32720975
8.7 op 10

Microsoft Wireless Desktop 800

Microsoft 2.4 GHz wireless delivers a secured and reliable con Lees Meer

Beste Prijs: € 21

Beoordelingen voor Microsoft Wireless Desktop 800

Je ziet 1-10 van 500
Algemeen 10
10

Gebruikersbeoordeling

Alex, computerstore.nl
30 juli 2014
  • Samenvatting: It is easy model of Microsoft wireless keyboard. The Microsoft label says for itself. Good choice!
  • Voordelen: Easy, Not heavy
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Gebruikersbeoordeling

Fabiénne Rowéna Dhoeman-hassenamahomed, computerstore.nl
15 mei 2014
  • Samenvatting: Werkt als een toetsenbord en muis hoort
  • Voordelen: reageert goed, dun
  • Nadelen: beetje groot
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Mooi en doelmatig

Anoniem, Media Markt
28 maart 2014
  • Samenvatting: Zoals het hoort en bekend is van Microsoft. Een dergelijke, doelmatige en mooi design toetsenbord. Prijs/kwaliteit is top.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

Mooie combinatie

Anoniem, Media Markt
6 december 2013
  • Samenvatting: De set is compleet en werkte direct. De muis is, ook zonder muismat en op een glimmende ondergrond, gevoelig en werkt naar tevredenheid.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Goede artikel voor kleine prijs

Anoniem, Media Markt
18 september 2013
  • Samenvatting: Ik vind deze product van Media Markt heel mooi en het prijs is ook kleiner dan in andere winkelen.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Prima combinatie

Janpri, Bol
10 september 2013
  • Samenvatting: 's avonds laat besteld en de volgende middag bezorgd. Aanschaf vanwege niet meer functionerend toetsenbord van laptop. Werkte direct na installatie.
  • Voordelen: inclusief batterijen, prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, prompte levering, gebruik van 1 usb-poort
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Werkt zoals het hoort.

Musicman1972, Bol
6 augustus 2013
  • Samenvatting: Ik ben inmiddels een maand in bezit van de Microsoft Wireless Desktop 800. Voor een kleine prijs krijg je een mooie set die zonder problemen en...
  • Voordelen: compleet geleverde set inclusief batterijen, prijs kwaliteit zeer goed, moderne uitstraling
  • Nadelen: escape knop erg klein
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

Werkt goed

JelleDJs, Bol
17 juli 2013
  • Samenvatting: Ik heb deze combinatie aangeschaft omdat ik een simpel toetsenbord plus muis nodig had voor mijn tablet (met dockingstation).
  • Voordelen: meegeleverde batterijen
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 6
6.0

Muis...

supervincent15, Bol
8 juli 2013
Algemeen 10
10

Koopje

Anoniem, Media Markt
3 juli 2013
Volgende pagina >>