Trust-thinity-wireless-entertainment.33098475
7.9 op 10

Trust Thinity Wireless Entertainment

Compact, ultradun draadloos toetsenbord met geïntegreerde touc Lees Meer

Beste Prijs: € 49

Beoordelingen voor Trust Thinity Wireless Entertainment

Je ziet 1-10 van 28
Algemeen 2
2.0

Toetsenbord top, touchpad waardeloos.

Cheeks, Bol
9 juli 2011
  • Samenvatting: Ik had van te voren al de reviews over dit artikel gelezen en was een beetje bezorgt over de vele reviews met de waarschuwing voor de touchpad.
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Ideaal voor media pc

MisterBlueEyes, Bol
12 april 2011
  • Samenvatting: Voor de haastige lezers zal ik beginnen met de conclusie. De Thinity is het eerste product van Thrust waar ik over te spreken ben.
  • Voordelen: draadloos, geïntegreerd touchpad, oplaadbaar (docking station), strak design, scherp geprijsd
  • Nadelen: kleiner dan normaal toetsenbord
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

perfect

computermenneke, Bol
5 maart 2011
Algemeen 2
2.0

Zeer slecht.

Sander83, Bol
26 februari 2011
Algemeen 8
8.0

Prima

mokummertje, Bol
18 februari 2011
  • Samenvatting: Prima toetsenbord/muis combi voor de media center pc. Het bereik is niet heel groot. 10 meter staat op de doos, maar ik heb de receiver naar voren...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

Ideaal!

Krischan, Bol
13 december 2010
  • Samenvatting: Zonder ooit live gezien te hebben toch dit keyboard gekocht via Bol.com; wat een geweldig klein super ding!
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 10
10

klein en handzaam toetsenbord.

bollo86, Bol
25 november 2010
  • Samenvatting: een makkelijk handzaam toetsenbord om je computer te gebruiken op je televisie.
  • Voordelen: formaat, touchpad, eigen accu en lader, plug en play
  • Nadelen: bereik is geen 10 mtr
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 8
8.0

werkt direct op LINUX !

Goodtube, Bol
11 november 2010
  • Samenvatting: eigenlijk wilde ik een Bluetooth keyboardje kopen maar dat is niet meer nodig. De 2,4 GHz USB zender werkt meteen.
  • Voordelen: werkt direct! plug & play, licht en eenvoudig klein, juist voor bediening vanaf je luie stoel, ziet er leuk uit, betaalbaar, li-ion accu en tafellader
  • Nadelen: indeling toetsen en muisknoppen, geen scroll functie, hierop haal ik geen 400 aanlagen p/min
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 4
4.0

Touchpad slecht

Gabbel, Bol
15 september 2010
  • Samenvatting: Ik heb net zoals bovenstaand bericht 2x mijn thinity terug gebracht omdat inderdaad exact na 2 dagen zowel als bij nr 1 en bij nr 2 toetsenbord de...
  • Lees Volledige Beoordeling
Algemeen 9
9.0

Gebruikersbeoordeling

Maarten, topproduct.nl
23 juli 2010
  • Samenvatting: Geweldig toetsenbord. Voor niet continue gebruik perfect.
  • Voordelen: Afmetingen
  • Nadelen: Tot nu toe geen.
  • Lees Volledige Beoordeling
Volgende pagina >>